Menu
Your Cart

Szállítás

Megrendelési és Szállítási információk

1. A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8 és 16 óra között, a feldolgozás legkésőbb a megrendelést követő 4. munkanapon megtörténik.

2. A Felhasználó megrendelése a vételár ellenértékének banki átutalással vagy banki számlára történő befizetéssel történő megfizetése esetén a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül kell teljesíteni a Szolgáltató bankszámlájára. Amennyiben 5 munkanapon belül a Szolgáltató bankszámláján a vételár nem jelenik meg, a Szolgáltató jogosult a megrendelést törölni és a vevőt értesíteni.

3. Általános Szolgáltatói teljesítési határidő:

- utánvétel esetén a megrendelés leadásától számított 2 munkanapon belül.

- banki átutalás, illetve bankszámlára történő befizetés esetén a vételár jóváírását követő 2 munkanapon belül.

Amennyiben a termék nincs raktáron és a teljesítés nem megoldható a fenti határidőben, úgy a Szolgáltató értesíti és tájékoztatja a Felhasználót erről a körülményről és megállapodnak a megrendelés és a teljesítés további részleteiről.

4. Felhasználó a termékeket a következő módon tudja átvenni a Szolgáltatótól vagy harmadik személytől:

- személyes átvétel a Szolgáltató által megjelölt helyen és nyitva tartáson belül,

- GLS futárszolgálat igénybevételével (futár költségek a Felhasználót terhelik).

Futárszolgálat igénybe vétele esetén a Felhasználó tájékoztatást kap a Szolgáltatótól vagy a Futárszolgálattól a várható kézbesítési időről és a csomag azonosító adatáról.

A webshopon a minimális rendelési érték 5.000 Ft!

5. Szállítási díjak:
A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:


GLS szállítás esetén (0-30 kg) bruttó 45.000 Ft fölött belföldön ingyenes a házhozszállítás! Az utánvétel díja minden esetben 490 Ft, a vásárlási összegtől függetlenül.


Egyéb esetekben a szállítási díj

GLS futárszolgálattal:

0-39 kg-ig bruttó 1.790 Ft.

túlméretes csomag  1km = 150Ft

utánvét díja: 490Ft

 

MPL futárszolgálattal:
0-10 kg  1990 Ft
10.01-20 kg  2990 Ft
20.01-40 kg  5990 Ft
Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db


6. A házhozszállításról

A kiszállítás az egyeztetett munkanapon reggel 08.00 óra és 16.00 óra között történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időtartamban át tudja venni a csomagot!
 Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt.

A csomag tartalmát az átvételt, és kifizetést követően ellenőrizni szíveskedjen. Amennyiben a beltartalom sérülését észleli, az átvétel után 3 napon belül kártérítési igényt nyújthat be a szállítást végző szolgáltatóhoz. Kérjük, ellenőrizze a csomagban található bizonylatokat is : számla, garancia levél. (Cégünk a gyári csomagolásokat felbontja a termék ellenőrzése és a garanciajegy kitöltése érdekében, majd visszazárja.)

Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy.

A www.agrotools.hu munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el. A termékismertetőknél leírtakat oly módon terveztük, hogy semmiképpen ne adjunk félreérthető információkat.