Menu
Your Cart

Szállítás

A www.agrotools.hu weboldalon kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

A termékek személyes átvétele üzletünkben történhet:

5081 Szajol, Szent István király utca 68.

A webshopon a minimális rendelési érték 2500 Ft!

Szállítási módok

A kézbesítés a GLS futárszolgálat által történik.

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

Normál csomag esetén (0-30 kg) bruttó 45.000-Ft fölött belföldön ingyenes a házhozszállítás!

Egyéb esetekben a szállítási díj:
0-30 kg-ig bruttó 990 Ft.
túlméretes csomag 30-100 kg: 3990 Ft.
túlméretes csomag 100 kg felett: 9990 Ft.
utánvét díja: 490Ft

Fizetési módok

A kifizetés az üzletünkben személyesen alábbi módokon történhet:
- készpénzben
- bankkártyás fizetéssel

A kifizetés futárazolgálat esetében az alábbi módokon történhet:
- utánvétellel készpénzben
- előreutalással


A házhozszállításról

A kiszállítás az egyeztetett munkanapon reggel 08.00 óra és 16.00 óra között történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időtartamban át tudja venni a csomagot!
Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt.

A csomag tartalmát az átvételt, és kifizetést követően ellenőrizni szíveskedjen. Amennyiben a beltartalom sérülését észleli, az átvétel után 3 napon belül kártérítési igényt nyújthat be a szállítást végző szolgáltatóhoz. Kérjük, ellenőrizze a csomagban található bizonylatokat is : számla, garancia levél. (Cégünk a gyári csomagolásokat felbontja a termék ellenőrzése és a garanciajegy kitöltése érdekében, majd visszazárja.)

Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy.

A megrendeléseket 1 munkanapon belül emailban visszaigazoljuk.

A www.agrotools.hu munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el. A termékismertetőknél leírtakat oly módon terveztük, hogy semmiképpen ne adjunk félreérthető információkat.