Menu
Your Cart

Rolly Toys Kid John Deere pedálos markolós traktor utánfutóval (023110)

Rolly Toys Kid John Deere pedálos markolós traktor utánfutóval (023110)
Rolly Toys Kid John Deere pedálos markolós traktor utánfutóval (023110)
Rolly Toys Kid John Deere pedálos markolós traktor utánfutóval (023110)
Rolly Toys Kid John Deere pedálos markolós traktor utánfutóval (023110)
Rolly Toys Kid John Deere pedálos markolós traktor utánfutóval (023110)
45.065 Ft
Nettó ár: 35.484 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: 023110
  • EAN: 2000030980
Jobbágyi
0 db
Nagykáta
0 db
Szajol
0 db
Szolnok
0 db
db Kosárba

Kiváló minőségű, Rolly Kid John Deere márkájú pedálos markolós traktor utánfutóval. A markoló és utánfutó rész könnyen le és felszerelhető. A láncszerkezet rejtett, így a traktor még biztonságosabb. A traktor motorházteteje felhajtható.


Ha gyermeke nem tud még biciklizni, más lehetőségek is vannak a szabadban való szórakozásra: például egy pedálos traktor. A strapabíró pedálos traktor szórakoztató és biztonságos módja annak, hogy megismertesse gyermekével a kerékpározás alapelveit. Öt okot gyűjtöttünk össze, amik remekül szemléltetik, hogy miért nagyszerű ajándék a kicsiknek egy pedálos traktor.

1. Egy pedálos traktor segíti gyermeke motoros képességeinek a fejlesztését

Gyermeke folyamatosan fejleszti motoros képességeit, és Ön segíthet neki ebben. Amellett, hogy szórakoztató, a pedálos traktoron való furikázás remek hatással van a gyermekek fizikai és mentális fejlődésére, és egy hatásos mód gyermekünk motoros rendszerének a serkentésére is. Megdolgoztatja az izmaikat és az ízületeiket, mivel pedállal kell hajtaniuk magukat, ráadásul jó hatással van a kéz-szem koordinációjukra is.

2. A traktor kormányzása segíti a térérzékelés fejlesztését

A gyermekek a térérzékelésüket a motoros képességeikkel együtt fejlesztik. Egy pedálos traktor megtanítja őket felmérni, milyen gyorsan mozognak, és mikor kell megállniuk, nehogy beleütközzenek valamibe. Egy pedálos traktorral gyorsabban tudnak haladni, így jobb lesz a távolság- és sebességérzékelésük is.

3. Fejlessze a pedálos traktorát

Ha utánfutóval ellátott pedálos traktort választ, még a legfiatalabb gyermek is tud majd segíteni Anyának és Apának a kertben, a gyomok, levelek és gallyak eltávolításában. Még nagyobb a vonzerő, ha szórakoztató kiegészítő tartozékokként ott a dudával ellátott kormány vagy a villogó fény. Ne felejtsük el az igazi traktorok erőteljes hangjait, amikor például beindul a motor vagy megszólal a kürt.

4. Éppen úgy, mint Anya és Apa

Vigye magával a kis kezdő gazdálkodót saját utánfutóval felszerelt traktorán. Ugyanazzal a pedálos traktorral segíthetnek a dolgok mozgatásában vagy a házkörüli munkákban – akárcsak Anya vagy Apa. Ha pedig gyermeke még túl fiatal a pedálos traktorhoz, akkor még mindig választhat egy strapabíró, lábbal hajtós traktort, amely lehetővé teszi a legkisebb gyermekek bevonását is. A John Deere, New Holland vagy Massey Ferguson járműveken való közlekedés különösen szórakoztató, főleg az ifjú szakik számára.

5. Sok évnyi szórakozás!

A megfelelő kiegészítők megakadályozzák, hogy gyermeke túlságosan hamar ráunjon a játékra, így még hosszabb ideig élvezheti azt. Valamennyi pedálos traktor állítható üléssel rendelkezik, így évekig együtt nőnek a gyermekével.

Tehát, ha meggyőztük arról, hogy egy pedálos traktor a tökéletes ajándék, akkor már csak egy dolog van hátra: válasszon egyet! A modell kiválasztásához érdemes figyelembe venni gyermeke életkorát és testmagasságát. Útmutatásért tekintse át az alábbi listát!

Pedálos traktor Életkor Testmagasság
rollyMinitrac 1,5–4 év 68–104 cm
rollyKid 2,5–5 év 92–116 cm
rollyJunior 3–8 év 104–134 cm
rollyFarmtrac 3–8 év 104–134 cm
rollyX-trac 3–10 év 110–140 cm